21-03-07

nieuwe postpunten...

De Post opent nieuwe Postpunten

De Post gaat nieuwe Postpunten openen. De Postpunten bieden 90 procent van de meest courante producten en diensten aan en werden positief onthaald bij het publiek, vooral door de flexibele openingsuren. Dat liet De Post weten.

Lokale kantoren
De nieuwe Postpunten werken volgens De Post hand in hand met de lokale postkantoren. Ze hebben dezelfde informaticasystemen en hun post wordt elke dag door De Post gehaald en gebracht.

De klant kan er postzegels kopen en raad vragen over frankering, aangetekende zendingen versturen en in ontvangst nemen, pakjes versturen en in ontvangst nemen, en facturen met gestructureerde mededeling tot 300 euro betalen. Voor alle andere diensten kan de klant terecht bij een postkantoor.

Nieuwe Postpunten
In de regio Antwerpen komen er drie nieuwe Postpunten bij, in Vlaams-Brabant zes, in Luik vier, in Waals Brabant twee en in Brussel een.
In 2007 zouden er nog een kleine 170 nieuwe Postpunten moeten bijkomen. De Post telt vandaag 161 Postpunten.

22:00 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: pol, post, postman, postbode, facteur, postpunt, postpunten |  Facebook |

Commentaren

Maaltijdchequedag vandaag Ik heb een stukje geschreven over wat De Post met mensen doet. Het is maar dat je het weet, Pol. Jouw e-mailknop doet het niet. Maar ik lees dat dat een meer voorkomend probleem is op de skynetblogs de laatste tijd...

Groetjes,
GDB

O ja, ik heb een link naar jouw site op de mijne geplaatst vandaag. Sorry dat ik het nog niet eerder had gedaan. Je schrijft erg boeiend over alles wat met De Post te maken heeft.

Gepost door: GDB | 22-03-07

De commentaren zijn gesloten.