22-04-07

Gratis Post...

gratis post

Gratis Post

Zelfs de postduif was duurder

Op 23 april 2007 kunnen consumenten gratis gefrankeerde enveloppen bestellen. TNT heeft zojuist de tarieven naar 0,44 eurocent verhoogd. Een beter moment om het bedrijf Gratis-Post te starten is er niet. Als het aan de oprichter van Gratis Post ligt, behoort het kopen van een postzegel binnenkort tot de verleden tijd. Het idee is even vernuftig en eenvoudig als revolutionair.

Dankzij Gratis-post.nl kan alle post tot 20 gram in gratis gefrankeerde enveloppen verstuurd worden. Dat is mogelijk omdat de rugzijde van de envelop gebruikt wordt als advertentieruimte. Reken maar uit wat u dat alleen al tijdens de feestdagen scheelt.

Voor de consument werkt het concept van Gratis-Post als volgt. Men kan per week ??n pakket van 5 gratis gefrankeerde enveloppen op de website www.gratis-post.nl aanvragen. De enveloppen kunnen gebruikt worden met een inhoud tot 20 gram en zijn een 1 jaar geldig. De achterzijde van deze enveloppen zijn bedrukt met logo's of beeldadvertenties van de participerende bedrijven.

 

Pol moet werken maandag en kan maar in loggen in de late namiddag...

Pol zou verheugd zijn moest er iemend zijn die aan de enveloppen raakt en mij een scan van zo'n envelop toestuurt...

11:03 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: pol, post, postman, postbode, facteur, gratis-post |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.