24-04-07

dringende oproep...

Onderstaand mailtje heb ik vandaag in de mailbox gevonden...

 

Geachte heer, mevrouw

Als historicus en oud-werknemer bij De Post, tracht ik sinds enige tijd een verzameling aan te leggen over de geschiedenis en de werking van de Belgische Posterijen. Hiermee zou ik in de toekomst graag een ( kleine ) tentoonstelling organiseren ter promotie van De Post.

Onlangs stootte ik tijdens het surfen op uw website. Graag zou ik om de hulp van uw lezers willen vragen. Vandaag ben ik oa nog op zoek naar enkele typische postspulletjes zoals een oude ransel, een postzak, een overlastzak, sorteerblokken, oude stempels en fietszakken ( van het type jaren ‘80 ), oude foto’s en een uniform uit de jaren 1980 of ouder. Mogelijk dat één van uw lezers mij hierbij kan helpen. Ook contactgegevens van personen of postdiensten die met de ophaling en vernietignig van oude postobjecten belast zijn, zijn zeker welkom !

Voor meer info over hoe, wat en waarom, dan mag u mij steeds contacteren op onderstaand adres.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Johan Eeckelaert

Oud-postman te 2970 Schilde

 

Corneel Vermijlenlaan 13

2100 Deurne

e-post: johan.eeckelaert@katoennatie.com 

 

Wie kan Johan helpen?...

20:30 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: pol, post, postman, postbode, facteur, oproep |  Facebook |

Commentaren

Goeie avond Pol Sorry, maar hierbij kan ik niet helpen.

En ja... ik kon het niet laten, ik ben ook met postcrossing begonnen. Ik heb er een aparte blog over gemaakt. Wie weet... moeten we elkaar nog eens een kaartje sturen.

Doeiiii

Gepost door: Gilles | 24-04-07

Awel 'k ben wreed content... ...dat ik ne keer reactie krijg op mijn blogrubriekje. Bedankt en tot 'n volgende keer. En inderdaad :
in Oostende kweekt men kleinkinderen als garnalen, dus bij de vleet.

Nog een goeie gezelige avond.

Gepost door: Kamiel | 24-04-07

Op Kapaza.be kan je inschrijven op een mailalert. Elke dag krijg je dan een lijst met de aanbiedingen 'met je trefwoord'. Zo'n verzamelobjecten kom je daar wel eens tegen. Bij eBay gaat het meestal om buitenlandse aanbiedingen.
Groetjes van Daisy

Gepost door: Daisy | 24-04-07

De commentaren zijn gesloten.