13-05-07

en nog eentje dat sluit...

goed bezigPostPunt vervangt postkantoor

Er komt een PostPunt van De Post in de Spar-winkel in Dadizele. Een tijdje geleden raakte bekend dat De Post tientallen kantoren sluit in ons land. Dadizele is er een van. Het gemeentebestuur schreef nog een brief naar De Post, maar het postkantoor in Dadizele sluit binnen enkele weken toch de deuren.

De bewoners van Dadizele zullen in het postkantoor in Moorslede (Pater Lievensstraat 2A) en Ledegem (Stationstraat 94) terecht kunnen, maar ook in het nieuwe PostPunt in de Spar in de Ledegemstraat 18 in Dadizele. Je kan er postzegels kopen, Een aangetekende zending ophalen of een pakje verzenden. In een PostPunt worden postzegels en kilopost zegels (nationaal en internationaal) verkocht, kunnen pakjes tot tien kilo en aangetekende zendingen tot twee kilo verzonden worden en geeft men advies bij frankering. Ten slotte kunnen er ook stortingen gedaan worden en kunnen pakjes, aangetekende zendingen, gerechtsbrieven en zendingen tegen terugbetaling afgehaald worden. Het PostPunt in Dadizele is open van maandag tot zaterdag vrijdag van 8.30 tot 19 uur.

11:45 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: pol, post, postman, postbode, facteur, postpunt |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.