19-05-07

Staking in Nijlen net vermeden...

fietsen

Poststaking in Nijlen gisteren kon nipt vermeden worden
In de gemeente Nijlen is gisteren een staking bij De Post nipt vermeden. Volgens Michielsen zorgen vooral de verdeling van grote hoeveelheden verkiezingsdrukwerk, de stembrieven en de belastingsbrieven recent voor te grote volumes.

Elektrische bromfietsen

In Nijlen ligt de groeiende onrust aan een almaar terugkerend probleem met elektrische bromfietsen. Die zouden sinds een half jaar te pas en te onpas hersteld moeten worden met behulp van wegenhulpinterventies. Dat vraagt kostbare tijd van de postbedelers die telkens moeten wachten. De gemoederen konden in Nijlen vanochtend nog net bedaard worden. "Of dat volgende week nog het geval zal zijn, valt af te wachten", besluit Michielsen. "Het is duidelijk dat de onrust overal begint op te duiken."

Maandag wil Michielsen sowieso een regionaal overlegcomité met de directie organiseren om de problemen aan te kaarten. In Puurs is er zaterdag sowieso geen postbedeling. Vermoedelijk zullen de kranten zaterdag wel in de brievenbussen geraken.

09:00 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: pol, post, postman, postbode, facteur, staking |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.