25-05-07

Directie wil overleg...

overlegDirectie wil overleggen met bonden

De directie van De Post wil de nodige tijd uittrekken voor het overleg met de bonden, om tot "duurzame oplossingen" te komen. Dat zegt topman Johnny Thijs in een reactie op de nationale staking.

Volgens het bedrijf heeft vrijdag zowat eenderde van de postbodes zich aangeboden op het werk en werd de helft van de loketten in de postkantoren geopend voor dienst aan de klanten.

"De actie van vandaag bevestigt dat er bij onze mensen, vooral op het terrein, druk en onrust bestaat over de vele veranderingen van de voorbije jaren en de veranderingen die nog op stapel staan, om ons bedrijf helemaal voor te bereiden voor de toekomst. De Post is een bedrijf van mensen en het is dus belangrijk dat we antwoorden geven op de vragen die leven. Afspraken zijn gemaakt met de vakbonden om samen te zitten. We moeten de nodige tijd uittrekken om door grondig overleg tot duurzame oplossingen te komen. Ik reken er ook op dat de dienstverlening aan de klanten vanaf morgen opnieuw vlot zal verlopen", zegt Johnny Thijs.

21:30 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: pol, post, postman, postbode, facteur, overleg |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.