26-09-07

van alle markten thuis...

zea
'Als je wil dat hij stopt, moet je de priese uittrekken'

Debuteren na je 65ste, het is wat Robert(o) De Ketelaere en zijn eega Christine Deuijst gedaan hebben. Met hun 15 nummers tellende full-cd 'Vergeet-mij-nietjes' hopen ze de markt van Laura Lynn, Christoff en Frans Bauer aan te boren.

De op rust gestelde postbode Robert(o) De Ketelaere speelt al een halve eeuw muziek. Accordeon, orgel en synthesizer. Eerst bij de Metro Show Band, later bij Sammy & The Hurricanes en Benny Scott. Daarna ging hij solo. V

andaag treedt hij met zijn echtgenote Christine Devuijst op. Alleen al in oktober staan ze veertien keer geboekt. Altijd live. In bejaardenhuizen, op bals, maar ook als residents van het Boldershof in Oostkamp. Soms vijf uur aan een stuk, soms tien uur. 'Als ik echt wil dat hij ermee ophoudt, moet ik de 'priese' uittrekken', lacht zijn echtgenote.

Om mensen een souvenir van hun optredens aan te bieden, doken Robert(o) & Christien de studio in om 15 nummers in te blikken. Covers, voor het grootste deel of anders gezegd: Vergeet-mij-nietjes. 'We treden voornamelijk op voor mensen van 50 jaar en ouder. Een beetje in alle talen. Ja, ook in het Nederlands zoals Laura Lynn', zegt De Ketelaere. 'Grote ambities koesteren we niet, maar de cd's verkopen wel als zoete broodjes.

Ze kregen zelfs al een telefoontje van Jim-tv. 'Of ik daar op in zal gaan, valt nog te bezien. Ik ben niet van plan om daar een hele dag te zitten wachten om anderhalve minuut in beeld te komen', lacht De Ketelaere. (svv)

De cd 'Vergeet-mij-nietjes' van Roberto & Christine wordt te koop aangeboden aan de prijs van 10 euro. Inlichtingen: 0495-94.01.67 en roberto.christine@telenet.be.

13:32 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

een tof blog! was fijn hier te lezen!
groetjes marina

Gepost door: hartendame2 | 26-09-07

'' Nu wil ik net hetzelfde zeggen als Marina... :-)
Groetjes van Daisy en een knuffel van Donna

Gepost door: Daisy | 26-09-07

De commentaren zijn gesloten.