29-09-07

nieuwe topnam...

bank van de Post
Marc Van der Schueren wordt de nieuwe gedelegeerd bestuurder van Bank van De Post. Hij wordt ook lid van het directiecomité. De 51-jarige Van der Schueren vervangt Rudy Moens, die begin dit jaar tijdelijk was aangesteld als gedelegeerd bestuurder van Bank van De Post na het vertrek van Staf Miroir. De benoeming gaat van kracht op 5 oktober, na goedkeuring door de raad van bestuur.

Voor zijn komst naar Bank van De Post was Van der Schueren algemeen directeur ICT en Facilities & Logistics bij Acerta. Voordien bekleedde hij topfuncties bij onder meer ING Belgium, Fortis Bank en Isabel. In zijn nieuwe functie als gedelegeerd bestuurder zal Marc Van der Schueren verantwoordelijk zijn voor de departementen IT, Kredieten & Regularisaties en Risk Management, ALM & Beheerscontrole.

Naast Van der Schueren blijft Martine De Rouck gedelegeerd bestuurder van Bank van De Post en voorzitter van het directiecomité waar ze zal instaan voor de departementen Marketing & Sales, Operations & Process Management, Administratie & HR, Audit, Compliance, Sociaal Welzijn, Juridische zaken en het secretariaat-generaal.

16:45 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.