08-10-07

renovatie postkantoor...

renovatieHet postkantoor in de Bergstraat in Heist sluit vanaf vandaag, maandag 8 oktober voor twee weken de deuren. In die periode gebeuren er renovatiewerkzaamheden.

Tijdens de sluiting van het postkantoor in de Bergstraat wordt de publiekszaal heringericht. De zaal is al jaren niet meer van vorm veranderd. Bij de renovatie worden de loketten open gemaakt, zonder glas, zodat het contact met de klant veel persoonlijker wordt. Ze verschuiven ook anderhalve meter naar achteren, zodat de lokettenzaal groter wordt.

Er komen in de toekomst vier loketten. Ook Electrabel krijgt er een. Het is voorts de bedoeling om er nog heel weinig contant geld te verhandelen. De klanten zullen een magneetkaartje krijgen en zo geld kunnen opvragen.

Booischot of Hulshout

Tijdens de renovatiewerkzaamheden kunnen inwoners van Heist terecht in de postkantoren van Booischot en Hulshout voor hun post- of fiscale verrichtingen. Het kantoor Booischot is gevestigd aan de Dorpsstraat 17 en open van maandag tot vrijdag telkens van 9 tot 12.30u en van 14 tot 17u en op zaterdag van 9 tot 12.30u. Hier kunnen ook aangetekende zendingen of pakjes worden afgehaald. Het postkantoor van Hulshout bevindt zich aan de Grote Baan 88 en heeft dezelfde openingstijden als dan van Booischot.

20:15 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Het postkantoor van Heist op den Berg zal mooi worden :-)
Groetjes van Daisy

Gepost door: Daisy | 08-10-07

De commentaren zijn gesloten.