10-10-07

Veelzijdigheid van de postbodes...

model kalender
Modellenkalender moet geld opbrengen voor goed doel
Postbode Rudi Maenhout strikt Vlaamse babes voor fotoshoot

Amateurfotograaf Rudi Maenhout verzamelde dertien bloedmooie dames voor zijn ERM Girls Kalender 2008, die ten voordele van het Kinderkankerfonds wordt verkocht. 'Veel fotografen dromen van een shoot met Véronique De Cock; ik heb ze op mijn kalender', zegt een trotse Rudi.

Rudi Maenhout, die postbode is in Lovendegem, is al meer dan vijftien jaar bezig met fotografie: eerst in de wielrennerij, later in de modellenwereld en op dit moment als huisfotograaf van eersteklasser SC Lokeren. De bal ging aan het rollen toen manager Patrick Orlans hem onlangs aanbood om zijn ERM-kalender in Daknam voor te stellen.

'Ik denk dat ik met die kalender bewijs dat je geen beroepsfotograaf moet zijn om mooie foto's te maken', zegt Rudi terecht. 'Maar uiteraard spelen de modellen ook een grote rol, en omdat ik veel knappe jongedames ken, was het rap beklonken.'

Rudi schenkt de opbrengst aan het Kinderkankefonds, dat hij via een meisje op het miniementornooi in Bassevelde leerde kennen en waarderen. Vandaar ook dat alle modellen gratis hebben geposeerd voor Rudi's kalender, ze mochten ook zelf de ultieme foto kiezen.

'Ik wilde graag topmodel Véronique De Kock fotograferen en toen ik haar contacteerde, zei ze onmiddellijk toe. Ik ken haar al een paar jaar en net als bij mijn andere modellen is er een vertrouwensband tussen ons', vertelt Maenhout. Naast Véronique De Kock, die de cover en een maand voor haar rekening neemt, staan Kathy Meersman (Miss Sports Belgium2005), Dorothy Raemdonck (Miss Sports Belgium 2007), Shari Burms, Barbara Steeman (eredame Miss België2005), Inez Puttemans, Delphine Le Roy, Lien Fournier, Elise Van den Branden (eredame Miss België2007), Veronique Leysen, Evelien Schyvinck, Sofie Grosemans (Miss Belgian Beauty2004), Kim Van Varenbergh en Elicia Quevy op de kalender. Nathalie Taling verzorgde de styling. Dat er volgend jaar een nieuwe kalender komt, staat buiten kijf. Rudi heeft immers nog meer mooie meisjes achter de hand.

De kalender kost 7,5euro en is te koop na storting op rekeningnummer 000-3429685-56 van Rudi Maenhout, verzendingskosten inbegrepen.

13:30 Gepost door Pol de postman in Web | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.