16-10-07

en ze blijven herstructureren...

goed bezigDe post blijft herstructureren. Voortaan gebeurt het sorteren van de post voor Linkebeek in Lot. Met de winter in aantocht is het voor de postbodes die hun ronde per fiets of brommer doen, geen al te best vooruitzicht.

 en nog...

Nog voor het einde van dit jaar sluit het postkantoor aan de New Yorkstraat op de Muide definitief de deuren. Het postkantoor van de Muide stond vorig jaar al op de eerste lijst van postkantoren die gesloten zouden worden, maar bleef uiteindelijk open: er werd immers maar geen alternatief voor gevonden. Nu is dat alternatief er wel. Superette MrEuro aan de Meulesteedsesteenweg 507 wordt uitgebouwd tot een Postpunt. 'Türk Recep en zijn team bieden er 90 procent van de meest courante diensten van De Post aan', zegt Fred Lens van De Post.

Tegen de sluiting van het postkantoor van de Muide kwam er vorig jaar heel wat protest, onder meer van het Gentse stadsbestuur. Dat betoogde dat een wijk als de Muide - met veel oudere mensen en meer kansarmen - bij uitstek een postkantoor zou moeten houden. Het dichtstbijzijnde postkantoor voor de wijk wordt nu dat van het Stapelplein.

18:15 Gepost door Pol de postman in postpunt | Permalink | Commentaren (1) | Tags: pol, post, postman, postbode, postpunt |  Facebook |

Commentaren

Goed bezig :-) WIE ANDERS ??? Herstuctureren en besparen...
Publiciteit en uitgeven...
(twee pagina's in Dag Allemaal)
Moest ik de posting hier op het blog niet gelezen hebben, dan zou ik nu nog niet weten wat 'WIE ANDERS' betekent.
Groetjes van Daisy

Gepost door: Daisy | 16-10-07

De commentaren zijn gesloten.