16-10-07

Wat kan allemaal in een Postpunt...

postpunt
Nieuw servicenetwerk van De Post neemt vaste vorm aan
De Post opent een nieuw PostPunt : AD Delhaize Ternat

De Post opent een nieuw servicepunt in uw regio. AD Delhaize Ternat, Assesteenweg 257-259 in Ternat is voortaan een PostPunt. 90% van de meest courante postale producten en diensten van De Post worden door De Bock Patrick en zijn team aangeboden. Met dit PostPunt neemt het nieuwe servicenetwerk van De Post in uw regio vaste vorm aan. In heel het land worden dit jaar gelijkaardige PostPunten geopend. De verschillende PostPunten die al bestaan, werden positief onthaald door het publiek, dat blijkt uit recent marktonderzoek . Vooral de flexibele openingstijden worden bijzonder op prijs gesteld. Dat is ook zo voor AD Delhaize Ternat het geval omdat het tijdens de openingsuren van de winkel open blijft. Voor alle producten en diensten die niet in AD Delhaize Ternat worden aangeboden, kan de klant terecht bij de postkantoren in de buurt (meer info op www.post.be ).
Welke diensten en producten biedt AD Delhaize Ternat aan?
AD Delhaize Ternat biedt 90% van de vragen over meest courante postale producten en diensten van De Post aan. De klant kan er: Postzegels kopen en raad frankering. Aangetekende zendingen versturen of in ontvangst nemen. Pakjes versturen of in ontvangst nemen. Facturen met gestructureerde mededeling tot 300 euro betalen. Voor alle andere diensten namelijk bancaire en financiële diensten kan de klant terecht bij een postkantoor in de buurt.
De door De Post opgeleid team van AD Delhaize Ternat staat klaar AD Delhaize Ternat is na een doorgedreven selectie uitgekozen. De Bock Patrick en zijn team werden grondig opgeleid door het opleidingscentrum van De Post. PostPunt AD Delhaize Ternat kan gebruik maken van de infrastructuur en de kennis van De Post. Alle verplichtingen die op De Post van toepassing zijn, zijn ook van toepassing op deze partner.
Daarom krijgen PostPunten regelmatig controle: op die manier wordt het serviceniveau permanent in de gaten gehouden.
AD Delhaize Ternat werkt hand in hand met de lokale postkantoren. Ze werken met dezelfde informaticasystemen en hun post wordt elke dag door De Post gebracht en gehaald. Poststukken worden via AD Delhaize Ternat met dezelfde snelheid, zorg en discretie behandeld als in een postkantoor.
AD Delhaize Ternat garandeert 100% privacy Net als in een postkantoor moet AD Delhaize Ternat en zijn/haar personeel alle wettelijke verplichtingen naleven. Het vertrouwelijke karakter van de post en het privé-leven van de klanten wordt gerespecteerd.

13:15 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Postpunt in delhaize, te Merksem is geweldig.

Gepost door: Rousseeuw-Alfons | 14-05-11

De commentaren zijn gesloten.