28-10-07

laatste bezoekers... kregen koffie...

depostsmal
Koffie en pralines voor laatste bezoekers postkantoor Bouwel

"Een trieste dag voor Bouwel", dat is de reactie van zowat alle bezoekers op de laatste openingsdag van het postkantoortje aan de Herenthoutsesteenweg.

De ganse dag waren er koffie en pralines om de klanten te verwennen. Heel wat mensen van Bouwel, Grobbendonk en Herenthout hadden nog speciaal wat brieven geschreven om op deze historische dag toch in Bouwel te kunnen zijn.

En begrijpe wie begrijpe kan : het station van Bouwel ligt vlak aan het treinstation, dicht bij een bushalte en is dus prima bereikbaar. Te weinig brieven in het verleden verstuurd, is de enige uitleg die we kunnen bedenken. En vermits bij een modern bedrijf zoals De Post geen plaats is voor nostalgie ...

Wie nu iets wil gaan posten moet naar plaatsen met minder parking en bereikbaarheid.

Gelukkig is er vanaf maandag het Postpunt in het tank- en servicestation Total op de Bouwelsesteenweg.

13:00 Gepost door Pol de postman in postpunt | Permalink | Commentaren (1) | Tags: post, pol, postman, postbode, facteur, postpunt, sluiting |  Facebook |

Commentaren

Pol, De logica is oms ver te zoeken... Vrijdag stond ik als enige klant in het grote postkantoor van mijn gemeente. Toen ik daarna mijn boodschappen ging doen in de Delhaize, zag ik mensen aanschuiven om postzegels te kopen in een klein hoekje van de winkelruimte. Er was slechts één man beschikbaar met een embleem van de post op zijn trui. In Bouwel zijn er acties geweest van de plaatselijke bevolking, maar hun bezwaar kon de sluiting van hun postkantoor niet weerhouden.
Groetjes van Daisy en een knuffel van Donna

Gepost door: Daisy | 28-10-07

De commentaren zijn gesloten.