30-10-07

Wij zijn de eerste klant Brucargo...

logo_bpi_150x150
Pakjesbezorger Belgian Post International eerste klant Brucargo

Belgian Post International (BPI) wordt de eerste afnemer van logistieke en kantoorruimte op de westzijde van de logistieke zone op het nieuwe Brucargo-park op Brussels Airport. In de afgelopen jaren heeft de Brussels Airport Company een masterplan opgesteld voor de herontwikkeling van de zone. Dat meldt vastgoedspecialist Cushman & Wakefield, de logistieke consultant en bemiddelaar tussen Brucargo en de bedrijven die zich op de nieuwe zone vestigen.

Post- en pakjesbezorger BPI huurt in de eerste fase 10.000 vierkante meter opslagruimte, waarvoor de constructie binnenkort begint. Daar komt nog ongeveer 2.500 vierkante meter aan kantoorruimte en sociale ruimtes bij. BPI gaat naar schatting vanaf eind 2008 gebruik maken van de ruimten.

Peter Somers, Directeur van BPI en tevens directielid van De Post, verklaart: “Deze nieuwe ultramoderne hub wordt de Europese draaischijf voor onze internationale activiteiten. Deze activiteiten omvatten de behandeling en verwerking van internationale poststukken en pakjes, en kennen een sterke groei.”

16:00 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.