06-11-07

vakbonden ontevreden...

OverlegPostvakbonden ontevreden na overleg met Brusselse regiomanager 
 
De overlegvergadering tussen de postbodes van Brussel en de directie van De Post, hebben maandag weinig opgeleverd. Volgens de vakbonden is het niet uitgesloten dat er binnenkort opnieuw prikacties volgen in de grote uitreikingscentra in Brussel. 
 
De vakbonden hadden vorige vrijdag een overleg gevraagd en gekregen met de regiomanager Brussel-Brabant. Ze wilden hem vragen stellen over de invoering van het nieuw strategisch plan, dat zou leiden tot onmogelijke uurroosters voor de Brusselse postbodes. "Er is op die vergadering echter niets concreets uit de bus gekomen. Alles blijft zoals het gepland is", zegt vakbondsafgevaardigde Danny Van Hee (VSOA) na afloop van de meer dan drie uur durende vergadering. "Wij roepen voorlopig niet op tot actie, maar als de houding van de directie niet snel verandert, sluiten wij niet uit dat het hier en daar opnieuw tot prikacties komt", aldus Van Hee. Het overleg van maandag kwam er na verschillende stakingen vorige week maandag en vrijdag in de drie grote uitreikingscentra van De Post in Brussel. 

09:00 Gepost door Pol de postman in staking | Permalink | Commentaren (0) | Tags: pol, post, postman, postbode, facteur, overleg, vakbonden |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.