09-11-07

Geen post in 11 Brabantse gemeenten...

stakenGeen postbedeling in 11 Brabantse gemeenten
De Post heeft extra diensten ingeschakeld om de achterstand van de postbedeling in Waals- en Vlaams-Brabant, opgelopen door de staking van de chauffeurs vrijdagmorgen, zo veel mogelijk op te vangen. Van de in totaal 18 uitreikingskantoren die vrijdagochtend geen post kregen, zijn er zeven waar de postbedeling toch vertraagd zal gebeuren. De elf andere kantoren krijgen zeker geen post. Dat is vernomen bij Fred Lens, woordvoerder van De Post.

De uitreikingskantoren waar geen post is toegekomen en van waaruit dus ook geen brieven zullen vertrekken zijn Bertem, Keerbergen, Kampenhout, Huldenberg, Kraainem, Steenokkerzeel, Tremelo en Lubbeek in Vlaams-Brabant. In Waals-Brabant zijn dat Perwez, Orp en Chaumont.

In de uitreikingskantoren van Tienen, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik, Merchtem en Roosdaal zijn de postzakken vrijdagvoormiddag dan toch gearriveerd, maar zullen de postbodes pas na de middag op hun ronde kunnen vertrekken.

11:43 Gepost door Pol de postman in staking | Permalink | Commentaren (1) | Tags: pol, post, postman, postbode, facteur, staking |  Facebook |

Commentaren

Ik hoop dat alle verlanglijstjes wel aankomen hoor.. Tja Pol, een nieuwe postbrommer? Ik heb HarleyPiet eens gevragen of hij iets kon regelen, maar ik vrees er een beetje voor.. ik ga in ieder geval mijn best doen.. en anders kan je mss eens ten rade gaan bij mijn goede vriend Paul De Leeuw.. Die vervult ook wensen, klein en groot.. Wie niet waagt? ALvast lieve groeten, Sint.

Gepost door: Sinterklaas | 09-11-07

De commentaren zijn gesloten.