23-11-07

de post... drukt uw post...

exbo
De Post drukt en post digitale documenten
 De Post gaat via haar dochteronderneming eXbo een nieuwe dienst lanceren waarmee KMO's hun poststukken via hun eigen computer kunnen laten bezorgen. Dankzij Click & Post heeft het bedrijf niet langer papier, enveloppes of postzegels nodig. De dienst is momenteel enkel beschikbaar voor bedrijven en zit in een testfase en de officiële lancering is gepland voor begin 2008.

Bedrijven dienen enkel te beschikken over een pc met internetverbinding en een tekstverwerker om van de dienst gebruik te kunnen maken. De documenten worden vervolgens naar het productiecentrum van eXbo gestuurd. Dat centrum ontvangt de aanvragen, maakt afdrukken op een professionele digitale printer (in kleur of in zwart-wit), steekt de stukken onder omslag en zorgt voor de frankering. Daarna gaat alles naar De Post, die het bij de geadresseerden bezorgt.

Ook wenskaarten zouden op die manier kunnen worden verstuurd, net als aangetekende verzendingen, zegt De Post. De mailings worden in maximum 48 uur tijd gedrukt en bezorgd (als Prior-zending).

meer info: http://www.clickandpost.be

09:00 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: postman, facteur, pol, postbode, exbo |  Facebook |

Commentaren

Click&Post Beste Pol,
Volgens mij kun je via C&P geen wenskaarten versturen. Enkel drie types enveloppen met (telkens twee vensters : één voor bedrijfslogo-één voor adres bestemmeling)zijn beschikbaar : US, C5, C4. Voor wenskaarten kun je echter wel perfect terecht op https://www.hallmarkgreetz.be/

Gepost door: Wouter | 26-11-07

De commentaren zijn gesloten.