22-12-07

Thys blijft nog zes jaar...

Johnny Thys a
Johnny Thijs 6 jaar langer bij De Post
 De federale ministerraad heeft het ontwerp van KB goedgekeurd, waardoor Johnny Thijs de volgende zes jaar De Post voort mag leiden. Eerder deze week had de raad van bestuur van het bedrijf unaniem Thijs voorgedragen. Johnny Thijs werd begin 2002 gedelegeerd bestuurder van De Post, voor een periode van zes jaar. Zijn mandaat wordt vanaf 7 januari 2008 met nog eens zes jaar verlengd.

Vrije markt in 2011
De voorzitster van de raad van bestuur van De Post reageerde verheugd op de beslissing: "Onder leiding van Johnny Thijs is De Post er in de voorbije jaren in geslaagd haar financieel evenwicht te herstellen, de efficiëntie op te voeren en de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren (...) Ik ben ervan overtuigd dat hij deze opdracht verder met succes zal uitvoeren en De Post helemaal zal kunnen voorbereiden op de vrijmaking van de postmarkt vanaf 2011."

voor zijn wedde blijf ik ook nog zes jaar... en langer als het moet...

09:15 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: pol, post, postman, postbode, johnny thijs |  Facebook |

Commentaren

Draisienne De fed.ministerraad en J. Thijs rijden voortaan met een houten loopfiets (draisienne), zij zijn nu toch ècht de pedalen kwijt!!! Als er tegenwoordig nog sprake is van "dienstverlening" dan gaat die nog enkel uit van de vriendelijke, goede wil, van de individuele "facteurs" (m/và.

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 26-12-07

De Post naar de kloten geholpen dat heeft hij ja,nog eens gauw benoemd voor zes jaar omdat er geen regering was , zijn broodje is gebakken, ik hoop dat de hel niet bestaat want die kerel zal nog al branden, er is maar een woord voor DE GROOTSTE SMEERLAP DIE DE POST OOIT GEHAD HEEFT.

Gepost door: fikske | 06-01-08

De commentaren zijn gesloten.