14-04-08

Post in Nederland... zelfbediening...

TNT a
Primeur bij Pollemans: TNT Post zelfbedieningsmeubel

Hij is het aan zijn klanten verplicht: Primeurs horen bij Super de Boer Jan Pollemans. Na eerder vorig jaar als eerste supermarkt de volautomatische tabaksvendingmachine - met leetijdscontrole op afstand - en de geurmachines geintroduceerd te hebben, kunnen klanten vanaf aanstaande maandag in de winkel aan de Van Beethovenlaan in Roosendaal als eerste gebruik maken van de eerste TNT Post zelfbedieningsmeubel.

Binnen dit meubel zijn alle handelingen die te pas komen bij het versturen van poststukken zelfstandig door de klant te verrichten. Of het nu gaat om het verzenden van aangetekende stukken, postpakketen onder rembours, of het doorsturen van post naar een vakantieadres: in het meubel regelt de klant alles zelf. Pollemans verwacht er veel van "Supermarkten moeten gemak bieden aan de klant. Het doen van boodschappen moet zo snel mogelijk gaan en de service die wij in ons TNT Post Agentschap bieden, valt daar ook spijkerhard onder", aldus de sympathieke Pollemans. Om klanten in de eerste tijd te begeleiden heeft Pollemans een hostess aangetrokken. Klanten wordt tevens gevraagd een enquête-formulier in te vullen. Als dank ontvangen zij een TNT Post winkelwagenmuntje

09:00 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Oh leuk een blog over het postmanneke. Eerst snapten wij er niks van dat die hier zo vaak kwam bellen en maakten wij 't hem wel super moeilijk met ons geblaf hoor. Toen heeft 't vrouwtje een vals spelletje met ons gespeeld. Elke keer liet ze 't postmanneke ons een snoepje geven. Als hij nu langs komt blaffen we niet meer maar kwispelen we héél hard omdat we blij zijn dat we hem zien. Hij brengt immers héél vaal superleuke kadootjes voor ons mee :-)

Gepost door: Chris, Laika en Cheko | 14-04-08

De commentaren zijn gesloten.