16-04-08

zelfs de Post... weigert...

logo_justice_65
Post weigert stukken van justitie te versturen

De Limburgse parketten ondervinden heel wat hinder om poststukken tijdig verstuurd te krijgen. Zo worden onder meer aangetekende zendingen en oproepingsbrieven van verdachten niet of te laat verstuurd, zo vernam Belga in gerechtelijke kringen in Tongeren. Ook de rechtbank in Hasselt zou met hetzelfde probleem kampen.

Justitie bevestigt het probleem en zegt dat het te wijten was aan een nog openstaande factuur van 135 euro. Dat bedrag is inmiddels in betaling gesteld. Het probleem met De Post in Tongeren is momenteel van de baan, zo laat woordvoerder Leo De Bock van de minister van Justitie, Jo Vandeurzen (CD&V), weten. Woordvoerder Fred Lens van De Post kan het bestaan van het probleem daarentegen niet bevestigen. "Wij geven geen commentaar over de inhoud van de relatie tussen dienstverlener en klant. Het enige dat ik kwijt kan in deze zaak, is dat wij al onze klanten op dezelfde manier en volgens dezelfde procedures behandelen", luidt het. De Post stuurde geen deurwaarder uit, zo kon nog vernomen worden.

09:00 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

hey Pol, wat een miserie..als ze niet kontent zijn van de post, dat ze dan zelf hun brieven ronddragen ! ik heb alast heel veel respect voor alle postmannen, wat jullie allemaal moeten doorstaan..chapeau! liefs, prulleke.

Gepost door: nicole | 16-04-08

De commentaren zijn gesloten.