19-05-08

stuur kaartjes naar onze olympische deelnemers...

china-olympische-spelen
Steun de Olympische atleten met een kaartje van De Post

Wie de Belgische Olympische atleten een warm hart toedraagt, maar het toch niet ziet zitten om daarvoor helemaal naar Peking af te zakken, krijgt nu een waardig alternatief toegeschoven om zijn of haar favoriete sporter een duwtje in de rug te geven. De Post organiseert namelijk een grote schrijfactie die fans de kans biedt om een aanmoedigingskaartje te sturen.

Begin juni zal De Post 5,9 miljoen speciale postkaartjes verdelen. Met zo'n postkaartje kan elkeen tussen 2 en 30 juni, zijn of haar favoriete Belgische atleet voor de Olympische Zomerspelen aanduiden en hem of haar een persoonlijke aanmoediging overmaken.

De keuze van aan te schrijven sportlui is echter beperkt tot een aantal vaandeldragers: Evi Van Acker (zeilen), Faris Haroun (voetbal), Tia Hellebaut (hoogspringen), Jean-Michel Saive (tafeltennis), Ilse Heylen (judo), Jerôme Truyens (hockey), Kim Gevaert (atletiek) en Iljo Keisse (baanwielrennen). Of De Post en het BOIC de andere kandidaten dan zo weinig kansen toedichten dat ze oordelen dat zelfs de steun van miljoenen Belgen a priori niet kan baten, is niet duidelijk.

Ook de abrupt gestopte Justine Henin werd aanvankelijk geselecteerd. De Post besliste in overleg met het BOIC om haar beeld in de campagne te behouden "uit respect voor deze grote Olympische kampioene van de Olympische Spelen van Athene 2004".

Midden juli zal De Post de ingezonden kaartjes aan de eerst vertrekkende atleet op Zaventem overhandigen.

19:30 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.