22-05-08

Personeel fouilleren...

fouillerenDe Post gaat personeel fouilleren na verlies zendingen Het personeel van De Post zal voortaan gefouilleerd kunnen worden. Die maatregel voerde de overheidsorganisatie in na een toenemend aantal klachten over niet toegekomen zendingen. De vakbonden leggen zich neer bij de maatregel.

Het personeel van de sorteercentra in Brussel, Antwerpen, Gent, Luik en Fleurus kan zich op onverwachte momenten verwachten aan controles door bewakingsagenten. "Dit fenomeen doet zich echter bij elke logistieke operator voor", klinkt het bij De Post. De organisatie wil met die preventieve maatregelen liever zelf de vaststellingen doen dan dat ze er later via de klanten moet achter komen.

De vakbonden kunnen zich enigszins vinden in het systeem omdat ze beseffen dat elke ontvreemde zending het imago van De Post besmeurt. Met het oog op de nakende liberalisering van de Europese markt kan De Post zich geen negatief imago veroorloven. De klant moet vertrouwen krijgen dat zijn zending zeker aankomt, luidt het verder. Vakbondsleiders leggen de oorzaak voor het fenomeen voornamelijk bij het lakse aanwervingsbeleid, waarbij 'eender wie' wordt aangeworven, zonder deftige screening.

19:00 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

het begint tijd te worden die controles, hadden ze jaren geleden al willen doen ,maar werd tegen gehouden door de rooien (privacy) . in die jaren zijn ze al klanten verloren. bedankt rooien . ze beginnen in te zien dat ze het bedrijf naar de verdoemenis hebben geholpen met hun zinloze stakingen. dagen staken voor niks en ons dan links laten liggen met al het werk. (ps de delegees hebben de beste jobkes en als ge niet meestaakt zijt ge hunne vriend niet meer).
en de chef facteurs ( team coaches voor de groentjes onder ons :contractuelen die ze toch gaan buitenschoppen) doen ook als hun neus bloed als nog pakken huis aan huis op hunne bureau vinden. zullen we dan voor de tiende maal een bustelling doen zeker beslist de dienstleider dan . de afspraak was dat ZZA gelijk stond met briefwisseling . niet besteld: BUITEN . zal rap gedaan zijn . niemand pakt zijn verantwoordelijkheid . hun postje telt, de rest interesseert hun niet . en postmeesters schijten in hun broek voor stakingen. krijgen een slechte beoordeling en worden nog zonemanager ook . over de bediendes hebben we het een andere keer(wat daar allemaal bijloopt kan een normaal mens niet vatten)

Gepost door: jos | 22-05-08

De commentaren zijn gesloten.