27-05-08

Certipost wint 'Gouden facruren 2008'...

Certipost en TNT Post zijn de grote winnaars van de Gouden Facturen 2008

Tijdens het Factuurcongres op 21 mei 2008 zijn voor de eerste keer de Gouden Facturen uitgereikt. In de categorie ‘Elektronisch Factureren’ hebben de bezoekers van het Factuurcongres hun voorkeur uitgesproken voor TNT Post met het praktijkvoorbeeld van ‘Factuurservices’. In de categorie ‘Geautomatiseerde Factuurverwerking’ viel de keus van de bezoekers op Certipost met hun praktijkvoorbeeld van ‘Sanoma Uitgevers’. Beide winnaars mochten naast applaus, bloemen en niet te vergeten: eeuwige roem, ook een echte gouden factuur in ontvangst nemen.

Over de Gouden Facturen
Het is tijd dat de vaandeldragers op het gebied van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking beloond worden voor hun inspanningen en ervaringen. Voor dat doel heeft Factuurwijzer de ‘Gouden Facturen’ ingesteld.

De ‘Gouden Facturen’ zijn een blijk van waardering voor de inspanningen en resultaten op het vlak elektronisch facturen en geautomatiseerde factuurverwerking. De bezoekers van het Factuurcongres bepalen welke dienstverleners de Gouden Facturen mee naar huis mogen nemen. De aanwezigheid van een praktijkvoorbeeld of klantcase speelt daarbij een centrale rol. Bekijk hier de presentaties van de winnaars:

Bekijk hier de presentaties van de overige genomineerden:
In 2009 wordt het aantal categorieën voor de Gouden Facturen uitgebreid, onder meer met een Gouden Factuur voor de beste consumentenoplossing.

19:15 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.