01-10-08

500ste PostPunt een feit...

postpuntDe Post opent 500ste PostPunt

Eind vorige week opende De Post haar 500ste PostPunt. Het servicepunt werd geïnstalleerd in het "Thuiszorgcentrum - 't Punt" van het OCMW van de stad Sint-Niklaas.

PostPunten worden door De Post geïnstalleerd bij lokale handelaars, in grootwarenhuizen, stations, of ook in samenwerking met gemeenten of plaatselijke besturen.

In PostPunten kunnen klanten terecht voor meer dan 80% van hun courante postverrichtingen: zo onder meer de aankoop van postzegels, het versturen van brieven, het versturen en ontvangen van aangetekende zendingen en van pakjes, overschrijvingen tot 300€ (met gestructureerde melding) etc.

Van de 500 PostPunten werden er 70% opgericht in buurtwinkels, 25% in grootwarenhuizen, en 5% in stations en in dienstverlenende centra van gemeentes.

Volgens plan

"De modernisering en hervorming van ons verkoopsnetwerk verlopen helemaal volgens plan. Klanten geraken steeds meer vertrouwd met de PostPunten, naast de Postkantoren. Ik ben ook blij dat het 500ste PostPunt kon geopend worden in samenwerking met een lokale overheid, het OCMW van de stad Sint-Niklaas. De Post verwelkomt alle vormen van samenwerking die ten goede komen aan de lokale dienstverlening," zegt Koen Van Gerven, lid van het directiecomité van De Post.

10:15 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Groetjes De post rondragen bij dit weertje moet ook niet alles zijn..Alvast een fijne dag toegewenst

Gepost door: De Astroloog | 01-10-08

De commentaren zijn gesloten.