10-10-08

postbodekledij in kindermaat... enkel in Nederland...

postbode kindermaatPostbodekleding nu ook in kindermaat

Vanaf vandaag is het overbekende postbodepak van TNT Post ook beschikbaar in kindermaat 116 . De miniversie van de zwart/oranje bedrijfskleding is identiek aan de volwassen uitvoering en wordt ingezet ter ondersteuning van lessen op lagere scholen over post.

TNT Post ontwikkelde deze mini maat postbodekleding omdat het bedrijf regelmatig door lagere scholen wordt gevraagd om presentaties te geven over het postproces. Met deze kleding erbij is het ook mogelijk om kinderen in de huid van de postbode te laten kruipen. De kleding werd ontwikkeld in samenwerking met de firma Labels by Indiform, de producent van alle postbodekleding.

Voor basisscholen is het mogelijk de mini postkleding voor een periode van twee weken gratis te lenen. De aanvraagprocedure verloopt via de website van TNT Post. Via de URL http://www.tntpost.nl/postmateriaal vindt u alle informatie over de uitleenmogelijkheden en een uitleenformulier.

Zou dat geen ideetje voor onze Post zijn...

17:15 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Voor wat betreft je reactie op mijn blogje, dan sla ik gelijk twee vliegen in een klap: ik spaar het milieu en ik werk mee aan een oplossing voor het tekort aan postbodes ;) Kinderen inzetten kan natuurlijk ook.

Gepost door: Alicia Jennifer | 11-10-08

De commentaren zijn gesloten.