04-11-08

straks alweer eentje dicht...

Sluiting postkantoor Wilsele-Putkapel

De directie van De Post laat weten dat haar kantoor op de Aarschotsesteenweg in Wilsele-Putkapel de deuren zal sluiten vanaf 22 november 08. Het kantoor sluit zo aan bij een lange rij voorgangers.

Met de sluiting van het kantoor in Putkapel blijven er in Leuven nog 3 postkantoren over: Leuven Centrum, Kessel-Lo Blauwput en Philipssite. De voorbije vijf jaar sloten al de andere kantoren: Heverlee Campus, Heverlee 3, Kessel-Lo Loberg, Leuven 4 en 5 en Wilsele Dorp.

Op enkele jaren tijd ging het aantal postkantoren in Leuven in sterk dalende lijn. De Post organiseert wel alternatieven via de postpunten: privé-zaken die de meeste van de eenvoudige postdiensten aanbieden.

Als reactie op het ongenoegen van klanten en personeel, zegt het bedrijf dat de postpunten bijna dezelfde diensten aanbieden, maar dat het contact er gewoon op een andere manier gebeurt.

Op haar website staan de postkantoren nog aangeprezen, niet alleen vanwege het deskundig advies dat je er kan krijgen, ook vanwege hun nabijheid: „U vindt in uw buurt altijd wel een Postkantoor dat ook nà de kantooruren en zelfs op zaterdag open is !” Het blijkt steeds minder waar te zijn.

17:45 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.