24-11-08

man stuurt 14 jaar dagelijks kerstkaart... aan zichzelf...

park_jpg_585761d
Man viert 14 jaar lang elke dag kerstmis

Een 44-jarige man die al 14 jaar lang elke dag kerstmis viert, inclusief zelfgekochte cadeaus, aan zichzelf geschreven kerstkaarten, kalkoen en champagne, moet door de kredietscrisis flink gaan besparen op zijn dure hobby...

Andy Park, ook bekend als 'Mr. Christmas', uit het Engelse Melksham viert elke dag op dezelfde manier feest. Eerst opent de elektricien de cadeautjes die hij voor zichzelf heeft gekocht en daarna kijkt hij naar de speech van de koningin die hij heeft opgenomen, meldt The Telegraph.

230.000 kerstkaartjes

Daarna is het tijd voor om de kerstkaartjes te lezen die hij naar zichzelf gestuurd heeft... Vroeger verstuurde hij die kaarten zelfs met de post, maar om te besparen stopt hij ze nu dagelijks in zijn eigen brievenbus. Hij kreeg in de loop der jaren al meer dan 230.000 kaartjes van zichzelf.

Naast de kerstkaarten bespaart Park ook op het kerstdiner en de kerstversiering. Zijn dagelijkse kalkoen weegt een stuk minder en de kerstlichtjes laat hij minder lang branden.

'Altijd vrolijk'

Park begon met zijn bizarre hobby toen hij zich op een dag niet al te best voelde. Hij besloot de kerstversiering op te hangen en deed het sindsdien iedere dag opnieuw. "Mensen verklaren me voor gek, maar als ze op bezoek komen worden ze altijd vrolijk."

Begrafenis

'Mr. Christmas' spaart nu al voor zijn begrafenis, die helemaal in het teken van kerstmis zal staan. Iedereen moet gekleed als de kerstman naar de kerk komen en er worden alleen maar vrolijke kerstliedjes gezongen worden. In totaal zou de begrafenis hem meer dan 80.000 euro kosten.

16:58 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

man stuurt 14 jaar dagelijks kerstkaart... aan zichzelf... Die kerel heeft egt geen leven zeg, wat ongelovelijk zielig. Hij is trouwens wel stinked rijk :p

Gepost door: Arjen | 24-11-08

230000??? 230000 lijkt me veel, over 14 jaar is dat 45 kaarten per dag.... goed uit de duim gezogen?!?!

Gepost door: gert | 24-11-08

De commentaren zijn gesloten.