11-12-08

zaterdag 13 december betoging in Brussel... SOS Post...

sos
Het comité Post-SOS-poste organiseert een actie: nu zaterdag 13 december om 15u voor het directiekantoor van de post aan de Munt in Brussel (metro Brouckère). Iedereen van harte welkom om mee te protesteren tegen de liberalisering en de privatisering van onze post!

Op honderden plaatsen hebben bewoners zich verenigd tegen de sluiting van hun postkantoren. Daarbij gesteund door buurtverenigingen, vakbonden, partijen en sociale bewegingen. Daarnaast werden nog verschillende initiatieven genomen tegen de liberalisering van de EU en tegen de privatisering van het aandeelhouderschap van de post.

Tijd om deze ervaringen bijeen te leggen en te kijken naar de toekomst. Binnenkort worden immers belangrijke politieke beslissingen verwacht aangaande de post die U en ons aangaan.
EEn eerste bijeenkomst greep plaats op 26 april j.l. Daar werd beslist het comité Post-SOS-Post op te richten. Dit Comité is onafhankelijk van elke politieke partij. Het heeft alvast contact opgenomen met de vakbonden en Minister Vervotte aangeschreven.

Het comité Post-SOS-poste organiseert een actie: 13 december om 15u voor het directiekantoor van de post aan de Munt in Brussel (metro Brouckère)

Contact
02.511.54.68
cgamarolles@skynet.be
www.post-sos-poste.be

20:15 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.