16-12-08

Engelse postbode steelt krasbiljetten... maar wint niks...

scratch
Postbode stal dagelijks krasbiljetten en won slechts 55 euro

Een Britse postbode heeft veertien maanden lang dagelijks een tiental krasbiljetten gestolen. De totale waarde van de biljetten bedroeg 21.000 euro, maar Ellen Davies had niet veel geluk: 55 euro was haar grootste winst.

Stijgende verkoop
Onlangs ontdekte het hoofd van het postkantoor de misdaad. Nicholas Evans kreeg immers felicitaties van de loterij omdat zijn kantoor enorme hoeveelheden krasbiljetten had verkocht. Hij ontdekte dat de verkoop van de kaarten het voorbije jaar met liefst 90 procent gestegen was.

Saai
Evans besloot om de beelden van de bewakingscamera te bekijken en zag hoe Davies kaarten wegnam zonder ervoor te betalen. Volgens de 50-jarige dievegge was het zo saai in het kantoor dat ze besloot om met de krasbiljetten te spelen. Hoeveel ze precies won is niet duidelijk, maar haar grootste buit bedroeg slechts 55 euro. De grote pot zat er dus niet in. De rechter gaf haar een celstraf van acht maanden met uitstel.

21:15 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Pol, dat krabben bracht haar niks op ,jammer toch. Maar Pol ,recht maar je rug de kaartjes komen er weer aan hoor! Ik help je een beetje,want de kaartjes in mijn gemeente breng ik zelf rond .Kwestie om de kerstverlichting eens te zien (hmhm) en echt niet wegens de postzegel kosten hoor(hahahaha)

Gepost door: magda | 16-12-08

De commentaren zijn gesloten.