17-12-08

infoblad... of reclameblad...

olie
Post behandelt infoblad als reclame

De infofolder van SP.A-Lierde met het bestelformulier voor de gezamenlijke aankoop van de stookolie, werd door De Post als reclame behandeld. Hierdoor kregen de bewoners, die geen reclame wensen, de infofolder niet.

'Voor de stookolieactie in Lierde is het belangrijk dat elk huis een bestelformulier in de bus krijgt via ons huis-aan-huisblad Spots', had voorzitter Johan Persyn (SP.A) gezegd bij de lancering van de actie.

'Maar dat was buiten De Post gerekend. Heel wat mensen hebben het blad niet in de bus gekregen. De Post heeft ons infoblad als een reclamefolder behandeld. Veel reclame staat er nochtans niet in. Het is een puur infoblad vanuit een maatschappelijke geëngageerde organisatie. Als dat ook al reclame is, dan mag ook het infoblad van de gemeente niet meer bedeeld worden, want ook dat is vanuit een bepaalde politieke hoek geschreven en bevat 'reclame' voor de meerderheidspartijen. Het zit mij hoog dat een overheidsinstelling op die manier een vooral sociale actie voor een deel dwarsboomt. Voor de mensen die nu uit de boot dreigen te vallen heb ik maar één boodschap: bestel de stookolie online op de website hieronder.' 

http://lierde.ichoosr.com' Info: 0475-54.94.16 (voorzitter) of 0495-31.00.59 (secretaris)

17:30 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.