19-12-08

De Post moet zich voorbereiden...

vrije markt"De Post moet zich voorbereiden op liberalisering"

Johnny Thijs, topman van De Post, wil voorbereid zijn op de harde concurrentie vanaf 2011De topman van De Post Johnny Thijs benadrukt de dwingende noodzaak voor De Post om zich verder voor te bereiden op de liberalisering in 2011. Dat zegt hij als reactie op de goedkeuring van een akkoord over de krijtlijnen van de geliberaliseerde postmarkt op de ministerraad.

Echte concurrentie op de postmarkt
"Alle marktspelers weten nu aan welke voorwaarden ze zullen moeten beantwoorden op de geliberaliseerde postmarkt", vertelt Thijs in een mededeling die hij ook naar het personeel stuurde. "Iedereen kan zich nu tijdig voorbereiden." De topman zegt dat de minimumverplichtingen die de overheid nu oplegt, "ertoe bijdragen om een echte concurrentie op de postmarkt mogelijk te maken".

Afspraak op 1 januari 2011
Thijs benadrukt sterk dat De Post zich moet voorbereiden op 2011. "We moeten verder werk maken van verandering, om de harde concurrentie die zich aankondigt te kunnen weerstaan. Alle veranderingsprojecten die in de steigers staan, moeten dus onverkort worden uitgevoerd, willen we op tijd zijn voor de afspraak van 1 januari 2011."

18:58 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.