19-12-08

sociaal tewerkgesteld... als postbezorger...

permar
Permar bezorgt post voor DHL Globalmail

Harold en Joost zijn het er over eens: ,,Heerlijk in de buitenlucht bezig zijn en ook nog zelf je tijd indelen. Ons doel is mensen op tijd de post te bezorgen en dat is echt leuk werk." De medewerkers van Permar, sociaal werkvoorzieningschap van Ede en omgeving, worden sinds kort door DHL Globalmail ingeschakeld om de post in noordoost Ede rond te brengen. Met fiets en warme jacks trekken zij er een paar keer per week op uit.

Twee maal per week levert DHL Globalmail de post aan die dan gesorteerd wordt door de postbezorgers van Permar. Vervolgens pakken zij hun fiets en laden de kratten met post in. Is er veel post, dan nemen zij een aanhanger achter de fiets en gaan op pad. De fietsen zijn eigendom van Permar en werden geleverd door Hei-Bike. Binnenkort gaat Permar ditzelfde model fiets assembleren voor Hei-Bike. De kleding en andere accessoires zijn door DHL geleverd.

Permar biedt werk aan mensen met een arbeidshandicap en zij worden voornamelijk ingezet in de industriële en facilitaire dienstverlening en groenvoorziening. Ook worden er veel mensen gedetacheerd bij diverse bedrijven in Ede en omgeving. De activiteit voor DHL Globalmail is een leuke afwisseling voor de medewerkers van Permar.

20:30 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.