23-12-08

Rottweilers verscheuren... postbode...

rottweiler_593300d
Rottweilers verscheuren postbode

Een 54-jarige postbode belandde in het ziekenhuis toen hij tijdens het bezorgen van de kerstpost werd 'verscheurd' door rottweilers.

Een voorbijganger uit het Engelse Cambridge zag hoe de honden de postbode aanvielen en niet meer stopten. Anthony Lunn (44) verklaarde tegenover de media dat hij zag hoe de man langzaam werd verscheurd door de beesten.

"Mijn zoontje wees mij op het incident. Ik ben meteen te hulp geschoten. Toen de beesten mij hoorden aankomen, snelden ze onmiddelijk op mij af. Ik rende terug naar mijn auto met de honden op mijn hielen", vertelt de held. Lunn wist een van de rottweilers over te rijden, maar de andere kreeg hij niet te pakken. "Telkens als ik wilde uitstappen kwam hij weer aanrennen. Toen arriveerden hulpverleners en politie op de scène."

De postbezorger was meerdere keren gebeten in zijn arm, rug en benen. Zijn arm was er zo slecht aan toe dat deze bijna af was gebeten. Lunn had de arm van het slachtoffer gered en mogelijk ook zijn leven.

Buurvrouw Eva Moffat (88) vertelde dat ze de honden nooit eerder buiten had gezien. "Ik hoor ze af en toe wel eens blaffen maar ze zijn nooit op straat", besluit de bejaarde.

Beide honden krijgen een spuitje en de eigenaar wordt mogelijk aangeklaagd.

20:15 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Vreselijk!
Ik kom jou PRETTIGE FEESTDAGEN wensen.
Groetjes.

Gepost door: Emmy | 23-12-08

De commentaren zijn gesloten.