23-01-09

TNT onderzoekt... klachten postbezorging...

pOnderzoek TNT Post na klachten over bezorging

TNT Post heeft onderzoek gedaan na klachten over een slechte postbezorging in 's-Heerenberg. De post van de klagers is extra gecontroleerd. Daarnaast hebben postbodes gewisseld van wijk.


"Desondanks kunnen we niet goed de vinger leggen op de oorzaak", zegt woordvoerster Hanne Kluck van TNT Post.

"We hebben in ieder geval niet het idee dat de postbodes hun verantwoordelijkheid niet namen. Maar een foutje kan iedereen maken. Het blijft mensenwerk."

De klachten kwamen vanuit de Hangaarts en omgeving. Volgens Kluck hebben negen mensen bij TNT Post geklaagd dat post die zij verwachtten, niet was aangekomen.Een van de mensen bij wie de postbezorging niet goed liep, is Henny Brink.

"In september heb ik voor het eerst TNT Post gebeld. Daar konden ze niks voor me doen. Als ik meer klachten had moest ik maar bellen."

Steeds vaker viel het Brink op dat de post niet werd bezorgd. Mijn schoonzus geeft een feest en die uitnodiging hebben we niet ontvangen. We krijgen de televisiegids vaak niet. En we kregen een herinnering van de Belastingdienst, terwijl ik eerder brieven nooit heb ontvangen."

Toen ze navraag deed in haar wijk, bleken meer mensen klachten te hebben. Twee weken geleden belde Brink opnieuw met TNT.

"We hebben van de mensen met klachten de post gevolgd vanaf dat die het bestelkantoor in Doetinchem binnen kwam en gesorteerd wordt", zegt Kluck. Ook is een meer ervaren postbode in de wijk gezet. "Sinds we die controles doen, hebben we geen klachten meer. gehad.

Brink beaamt dat het nu goed gaat. "En ook bij de buren."

16:18 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

ook geen postbezorging Ook wij krijgen vaak geen post, zowiezo wordt er op maandag bij ons niet bezorgd. Regelmatig ook niet op zaterdag, wij vragen dan in de buurt na maar niemand heeft post. Zo hebben we eens een begrafenis gemist omdat de kaarten op vrijdag waren verstuurd en wij deze pas op dinsdag (dag van crematie) binnenkregen.

Gepost door: Maes | 24-01-09

postbedeling aan vennootschappen Ik vind dat na het tonen van de statuten iedere rechtmatige eigenaar van een bedrijf zijn post mag ontvangen en dat iedere postbeamte dat moet weten.Waarom zijn die mensen zo dom?

Gepost door: vanthuyne edith | 11-05-10

Graag had ik mijn reactie van het internet af gehaald. Ik vind de publicatie van mijn reactie niet kunnen.

Gepost door: VANTHUYNE EDITH | 05-06-10

volmachtkaartje en pas en nummerke zelf opschrijven edith. betalen of anders zelf gaan halen

Gepost door: jos | 22-07-10

Onderzoek naar kwaliteit TNT kan geen kwaad omdat ik meen dat deze niet meer de gewenste standaard heeft. In september 2010 ontving ik 3 met zekerheid verzonden brieven met bestelde documenten helaas NIET.
Voorts wijs ik er op dat ongeveer 10% van de
met postzegels gefrankeerde post niet is
afgestempeld en verneem dat ook van anderen.

Gepost door: Hans Krol | 24-10-10

De commentaren zijn gesloten.