02-02-09

Is Sinterklaas verhuisd...

sinterklaas 1
Brief Sint keert terug uit Spanje

Het tweede kleuterklasje van de gemeentelijke basisschool in Mol-Rauw stuurde eind november een mooi verlanglijstje met tekeningen naar de Sint in Spanje. Groot was de verbazing toen de envelop terugkwam met de vermelding "adres onbekend" in het Spaans op.

"Aan Sinterklaas en Zwarte Piet, Hemelstraat 1, Spanje" schreven juf Greet en juf Hilde van het tweede kleuterklasje op een grote envelop. De kinderen zorgden voor mooie tekeningen en lange verlanglijstjes.

"De Sint bezocht in december de school", vertelt directrice Lutgart. "Hij had voor de kleuters leuke dingen bij. Dus wij dachten dat de goede man de brief wel had aangekregen."

Maar de postbode bracht deze week de grote envelop terug naar de school. "Er staan allerlei stempels op", lacht de directrice. "In het Spaans werd ‘adres onbekend’ en ’Belgica’ toegevoegd. Die brief is dus helemaal naar Spanje gereisd.

Maar de Hemelstraat zal daar wel anders heten, zeker?" In Mol-Rauw kunnen ze erom lachen, maar volgend jaar geven de kleuters hun tekeningen best persoonlijk af.

20:18 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.