09-02-09

de verdwenen... voetbalplaatjes...

voetbalplaatjes2006_44792h
Elftal voetbalplaatjes verdwenen bij TNT Post

Voetbalplaatjes zijn bij de post niet altijd in veilige handen. Dat merkte Eva van Kempen uit Oegstgeest, die in een beschadigde envelop voor haar zoontjes slechts drie van de veertien opgestuurde kaartjes aantrof.

De dader ligt op het kerkhof, maar TNT Post gaat door het stof. Hoewel nog niet vaststaat of de vermissing aan een sorteermachine of een medewerker is te wijten, trekt het bedrijf zich het voorval aan. Als reactie op vragen van het de ombudsman van het Leidsch Dagblad collecteren medewerkers van TNT Post op de werkvloer. Twee van hen gaan met 30 nieuwe voetbalplaatjes naar het gezin.

Van Kempen stelt de geste van TNT Post op prijs. De uitleg die zij daarbij krijgt, vindt zij echter niet zo overtuigend. De sorteermachine kan scherpe voorwerpen uit de envelop hebben gesjeesd, zo verklaart ook een persvoorlichtster van TNT Post. Zij raadt aan kleine voorwerpen als pasjes en sleutels altijd extra goed te verpakken in enveloppen.

Van Kempen denkt er het hare van. Aanvankelijk ging zij uit van diefstal, wat in theorie nog steeds mogelijk is. Het gezin ontving de bewuste envelop van een vriendin uit Zwijndrecht in slechte orde: verpakt in een plastic hoesje, met al enige uitleg: 'het ingesloten poststuk werd helaas beschadigd op het postkantoor ontvangen. Om verdere beschadigingen te voorkomen is het voor u op deze wijze verpakt'. Het verdwenen 'elftal' zou volgens TNT Post nog bij de sorteermachine kunnen rondslingeren.

17:15 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

mij is hetzelfde overkomen!! 105 plaatjes weg Mij is precies hetzelfde overkomen. Mijn lieve nicht had voor mijn zoontje 105 voetbalplaatjes opgestuurd en de enveloppe krijg ik 'netjes' aan de onderkant opengesneden alleen met nog de kaart erin thuisgestuurd met een excuses van de tnt. Diefstal van een jongetje van 6 jaar, ik ben zo boos en ben er van overtuigd dat een medewerker van tnt de kaartjes eruit heeft gevist. Er zat echt niks meer van in.
Jainy

Gepost door: jainy | 14-02-09

mevrouw ja dat is zo ik heb ze ook verstuurt maar zijn nooit aan gekomen

Gepost door: bep vd hoef kastelein | 22-02-10

IK HEB OOK VOETNALPLAATJES OP GESTUURT MAAR ZIJN NOOIT AAN GEKOMEN bep

Gepost door: bep vd hoef kastelein | 22-02-10

De commentaren zijn gesloten.