25-02-09

propvolle brievenbus... niet open te krijgen...

brievenbus_1050086h
TNT-post krijgt brievenbus niet open

Omdat medewerkers van TNT-post het slot van de brievenbus aan de Hessenweg in Hattem niet open konden krijgen is vijf dagen lang een propvolle bus aan de Hessenweg niet gelicht.

De bus was dinsdag zo vol dat het bijna niet meer lukte om een brief door de gleuf te krijgen.

Dat ondervond onder andere Hendrik Venema uit Hattem, die zich niet alleen verbaasde over de propvolle bus, maar zich ook ergerde toen hij van TNT vernam dat de bus niet meer van het slot was te krijgen.

"Dan neem je toch de complete bus mee naar het sorteercentrum en sloop je hem desnoods, maar je kunt de post toch niet zomaar laten zitten. Er kunnen rouwbrieven tussen zitten of andere dringende zaken die nu niet meer op tijd aankomen bij de geadresseerde", moppert de Hattemer.

Op de bus staat aangegeven dat hij zondag voor het laatst is geleegd. Volgens Venema kan dat niet afgelopen zondag zijn, want anders zat de brieven niet barstensvol. Hij vermoedt dat dit al van een week eerder is.

De woordvoerster van TNT bevestigt dat de brievenbus in Hattem dagenlang niet door medewerkers van het postbedrijf kon worden opengemaakt.

Vrijdag werd dat voor het eerst ontdekt. Een reparatiebedrijf werd gebeld, dat het euvel verhielp, maar de medewerker van TNT slaagde er wederom niet in om het slot van de brievenbus te openen.

Volgens TNT is zo het reparatiebedrijf tot vier keer toe ingeschakeld voor dezelfde bus. "Door communicatiestoornissen is er langs elkaar heen gewerkt. We dachten telkens dat het probleem was opgelost.

Dinsdagmiddag leek het mankement definitief verholpen, ook de TNT-medewerker slaagde er nu in de bus te openen en de postbus te lichten.

"Mochten er rouwbrieven hebben in gezeten dan worden de betrokkenen onmiddellijk geinformeerd", aldus de TNT-woordvoerster.

16:00 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.