14-03-09

PostPunt... in Oudegem...

postpuntPostPunt vervangt postkantoor Oudegem

De Post mag dan al haar kantoor in Oudegem sluiten, zopas werd er een PostPunt geopend. Dit in het agentschap Fortis, aan de Hofstraat. ,,Negentig procent van de meest courante postale producten en diensten van De Post worden door directeur Christian Van Buyten en zijn team aangeboden’’, zegt Fred Lens, woordvoerder van De Post.

Concreet kan de klant in het Oudegemse Postpunt terecht om postzegels te kopen en raad te vragen over frankering, aangetekende zendingen en pakjes te versturen of te ontvangenin ontvangst nemen en om facturen met gestructureerde mededeling tot 300 euro te betalen.

,,PostPunt Fortis Oudegem is na een doorgedreven selectie uitgekozen’’, legt Fred Lens uit. ,,Christian Van Buyten en zijn personeel werden grondig opgeleid door het opleidingscentrum van De Post. PostPunt Fortis Oudegem maakt gebruik van de infrastructuur en de kennis van De Post. Het PostPunt werkt hand in hand met de lokale postkantoren. Ze werken met dezelfde informaticasystemen en hun post wordt elke dag door De Post gebracht en gehaald. Poststukken worden via PostPunt Fortis Oudegem met dezelfde snelheid, zorg en discretie behandeld als in een postkantoor. Ook worden het vertrouwelijke karakter van de post en de privacy van de klanten gerespecteerd.’’

Het Oudegemse PostPunt is open op maandag en donderdag van 8.45 tot 12.30 uur en van 14 tot 16.15 uur en op dinsdag en vrijdag zelfs tot 18 uur, op woensdag van 8.45 tot 12.30 uur en op zaterdag van 9 tot 12 uur.

12:52 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.