31-03-09

PostPunt... plots gesloten...

postpunt 1Gemeentebestuur betreurt plotse sluiting Postpunt Zandstraat Zoersel

Het postpunt in de krantenwinkel in de Zandstraat, Zoersel, is door De Post afgelopen vrijdag met onmiddellijke ingang gesloten. Over de reden van de plotse sluiting wil De Post voorlopig geen commentaar kwijt.

"Wij betreuren ten zeerste dat De Post dit zo plots beslist heeft, zonder eerst voor een alternatief te zorgen", aldus het gemeentebestuur. "De Post heeft ons hierover pas vrijdagnamiddag gecontacteerd, als de sluiting al een feit was. Wij zijn zelf, als gemeente, al lange tijd kandidaat om een postpunt te openen in het Lindepaviljoen. De Post was hiervan op de hoogte. Mochten zij ons wat vroeger gecontacteerd heb-ben over de plotse sluiting van het postpunt, dan hadden we samen de nodige stappen kunnen onderne-men om tijdig voor een alternatief te kunnen zorgen."

tijdelijke oplossingen
In afwachting van dit alternatief kunt u uiteraard steeds terecht in het postkantoor aan de Kerkhoflei in
Sint-Antonius. Mensen die minder mobiel zijn, kunnen ook beroep doen op hun postbode. Als zij een affiche voor hun raam hangen ‘aub postbode’, dan belt de postbode aan en die biedt precies dezelfde service als een postpunt. Deze affiches zijn te verkrijgen in het Lindepaviljoen (Oostmallebaan 15) en in het administratief centrum Zoersel (Handelslei 167). U kunt tot slot ook terecht op het internet, via de e-shop van De Post. Daar kunt u wat u nodig heeft bestellen en laten opsturen.

16:53 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.