03-04-09

Alez... lange zaterdagwerk...

loketPost opent kantoren op zaterdagnamiddag

In twaalf centrumsteden opent De Post haar kantoren op zaterdagnamiddag. Bedoeling is in te spelen op de massale aanwezigheid van winkelpubliek.

Het gaat om de postkantoren Antwerpen Groenplaats, Brugge Markt, Brussel De Brouckère, Brussel Zuid, Gent Centrum, Hasselt Centrum, Leuven Centrum, Arlon Centre, Charleroi Ville Basse, Liège Perron, Namur Beffroi en Nivelles Centre.

Het is voor het eerst dat De Post in de centrumsteden op zaterdagnamiddag de deuren opent. Dat was wel al een tijdje het geval voor de kantoren Brussel Zuid en Brussel De Brouckère. De meeste postkantoren zijn overigens ook op zaterdagochtend open en kennen een laatavondopening in de week.

'We willen maximaal inspelen op de massa mensen die winkelt in de centrumsteden', zegt een woordvoerder van De Post.

14:08 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

astenblieft zeg!!!!!!!!!!!!iemand die naar de post moet kan zich toch regelen naar mogelijkheden die er reeds zijn. als ik naar de ziekenkas moet kan ik ook zien dat er tijdens de gewone openingsuren geraak. en wie gaat er op zaterdag naar de post : meestal diegenen die een hele week thuis zijn.

Gepost door: aluap | 04-04-09

ze moete gewoon post verdelen op zaterdag gelijk een andere weekdag, meer moete ze ni doen op zaterdag voor mij, gewoon de post verdele

Gepost door: jan | 20-05-10

De commentaren zijn gesloten.