26-04-09

verraden... door zijn post...

sluikstort
Een man uit Enschede die op een niet al te nette manier van wat overbodige rommel af wilde, is op een lullige manier door de mand gevallen. Tussen alle troep, waaronder huisraad, een spelcomputer en zelfs een trouwjurk, bleken namelijk enkele brieven te liggen. Deze bleken te zijn voorzien van het adres van de dader.

Het was voor de politie dan ook vrij simpel om de vuilstorter in de kraag te vatten. Deze zal dan ook keihard worden aangepakt. Aangezien het vervuilen van natuurschoon een misdaad is, staat er dan ook een forse boete op. Maar liefst duizend pietermannen moet de Tukker aan de milieupolitie betalen.

Hier blijft het echter niet bij. Ook de kosten voor het opruimen komen voor zijn rekening. Normaal krijgt de dumper echter de kans om zelf zijn afval weer te verwijderen. Gezien de omvang van de afvalberg heeft Twente Milieu besloten zelf de hoop te verwijderen.

De storter heeft overigens veel werk gehad aan het lozen van zijn afval. De totale omvang van de afvalberg bedroeg maar liefst ruim tien kuub. Dat deze enorme stapel op een zeer moeilijk bereikbare plek werd gedumpt, heeft de heren van Twente Milieu en de milieupolitie toch wel enigszins verbaasd.

18:51 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.