28-04-09

ai... De struikelende postbode...

Een postbode van TNT-post is dinsdag in het Utrechtse Zuilen tijdens het lopend sorteren van zijn post (tip: nooit doen) over een paaltje gestruikeld. De man knalde op het paaltje en kwam hard op het trottoir terecht. De man lag zeker een kwartier luid kermend van de pijn in de regen voordat er een ambulance of zelfs maar politie aanwezig was, ondanks meerdere telefoontjes naar de hulpdiensten.

Door het luide kermen van de man kwamen veel buurtbewoners poolshoogte nemen. De meesten deden niets en stonden een beetje dom te staren, enkelen ontfermden zich over de man en hielden tenminste een paraplu boven zijn hoofd.

Na 16 punt 44 minuten arriveerde een motorambulance. Kort daarna waren ook een motoragent en een politiewagen ter plaatse.

Na een kort uitwendig onderzoek werd besloten een foto te maken van de schouder van de postbode. Deze is vermoedelijk gebroken.

Omdat er geen ambulance beschikbaar was en de postbode logischerwijs niet zelf kon fietsen, moest de postbode door een behulpzame Marokkaanse, buurtbewoner met de auto naar het ziekenhuis worden vervoerd.

De postbode had natuurlijk ook nog een uur in de kou en regen kunnen blijven wachten tot er wel een ambulance beschikbaar was. In dat geval was geweld tegen hulpverleners bijna gerechtvaardigd.

20:15 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.