28-04-09

Toch PostPunt.. voor St.-Rochus...

logo_postToch PostPunt op St.-Rochus, Halle

Naar aanleiding van het recente gesprek tussen De Post en het stadsbestuur en de aangehaalde argumenten heeft De Post nu beslist om toch een bijkomend PostPunt in de wijk St.-Rochus in te richten. Waar het komt is nog niet geweten.

Naast de gemaakte werkafspraken met betrekking tot de te voeren communicatie en de implementatie van de dienstverlening aan huis met de sticker ‘AUB Postbode’ is het stadsbestuur blijven aandringen om ook in de St.-Rochuswijk een PostPunt te voorzien.

De Post heeft de aangehaalde argumenten onderzocht en beslist nu, op basis daarvan, om een bijkomend PostPunt in de wijk St.-Rochus in te richten.

De selectieprocedure voor een uitbater wordt eerstdaags opgestart. Kandidaatstelling kan nu al via de website van De Post.

Over de sluiting van het postkantoor op de wijk St. Rochus en de vervanging door een PostPunt in de Basiliekstraat in Halle kwamen er vele klachten en negatieve reacties van ontevreden inwoners.
De senioren kloegen vooral de afstand tot het PostPunt in de Basiliekstraat aan. De situatie bracht ook een onhoudbare toestand mee in het hoofdpostkantoor.
Eerder waren ook al de kantoren van Buizingen en Lembeek gesloten. Dit betekende dat bijna 36.000 inwoners aangewezen waren op slechts één postkantoor, het hoofdkantoor aan de Theunckensstraat. De toestand daar had lange wachtrijen en een verslechterde dienstverlening tot gevolg.

16:15 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.