29-04-09

Ze willen... onder onze duiven schieten...

LogoVilvoordeVerstuur post goedkoop én milieuvriendelijk met Bike & Mail

Vanaf begin mei kunnen verenigingen uit Vilvoorde om hun drukwerk rond te dragen, een beroep doen op 'Bike & Mail', een initiatief van de stad en Fietspunt.

Groep Intro, dat het Fietspunt in Vilvoorde aan het station uitbaat, en de stad Vilvoorde hebben de handen in elkaar geslagen om tot het project 'Bike & Mail' te komen.
Alle Vilvoordse verenigingen zullen hun drukwerk huis-aan-huis kunnen laten bezorgen, aan een voordelig tarief. Ook de stad zal op die manier haar communicatie verspreiden.
OCMW-voorzitter en schepen van Sociale Zaken Hans Bonte (SP.A) legt uit: 'In het kader van de sociale economie waren we op zoek naar een win-winsituatie. We wilden jobs op maat creëren voor mensen die in onze economische samenleving weinig kansen krijgen. Door dit initiatief krijgen vier mensen weer uitzicht op een mooie toekomst. ( ten koste van jobs bij De Post... ) Daarnaast wilden we ook het verenigingsleven in Vilvoorde een extra stimulans geven. Voor hen is het een goede en goedkope manier om hun informatie te verspreiden in de 6.700 brievenbussen die Vilvoorde rijk is. Ten derde is dit project ook een winst voor de samenleving. Weer enkele mensen die een vaste job krijgen en op een milieuvriendelijke manier huis-aan-huisbedeling doen, dat kan alleen maar goed zijn voor de samenleving.'

19:15 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.