30-04-09

de plaatselijke... concurrent...

postbreed_1113106h
Postdienst Breed is booming

De Postdienst van het regionale werkvoorzieningschap Breed doet het uitstekend. Twee jaar na oprichting van het bedrijf heeft Post & Print Service Breed 185 medewerkers.

Manager Post & Print Service Gerard Wijnands verwacht op korte termijn dat de hoeveelheid werk met 10 à 15 procent zal toenemen. " Als het gaat om postbezorging, lopen we onderhand tegen onze grenzen aan. Maar als het gaat om postverwerking hebben we nog arbeidspotentieel genoeg" , zegt Gerard Wijnands.

De
Postdienst van Breed bezorgt post en pakketten in de regio maar doet ook het voorwerk voor een aantal grote en kleine opdrachtgevers. Dat betekent het hele scala van zendklaar maken: printen, kopiëren, vouwen, bewerking en bedrukken van enveloppen.

De grote klanten zijn, onder andere, alle gemeenten van het werkvoorzieningschap behalve Nijmegen. Dat zijn de gemeenten Beek-Ubbergen, Beuningen, Druten, Groesbeek, Heumen, Millingen aan de Rijn, West-Maas en Waal en Wijchen. Nijmegen liet zijn post eerder wel bezorgen door Breed maar is nu weer overgestapt op TNT. Maar ook de Rabobank, het roc en KION besteden hun postwerk uit aan Breed.

13:15 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.