15-05-09

postbode-fotograaf... mag trots zijn...

kinderkanker_JPG_250
Rudi Maenhout mag trots zijn op opbrengst Miss-kalender

Vorig jaar gaf de Eeklose fotograaf-postbode Rudi Maenhout een ERM-Girlskalender met twaalf leuke meiden uit. De verkoop ervan was een aanzienlijk succes, want donderdag kon Rudi, in het gezelschap van Misses Globe Belgium finaliste Anneleen Viville, een cheque van maar liefst 1.600 euro overhandigen aan de kinderkankerafdeling van UZ Gent. Proficiat Rudi!

Het is geen toeval dat Anneleen Viville bij de chequeoverhandiging aanwezig was. Rudi Maenhout: 'Na Véronique De Kock en Sofie Mora heeft Anneleen Viville de eer om het covermodel te zijn van mijn derde ERM Girlskalender die binnenkort geshoot wordt met bekende en minder bekende modellen. Enkele weken terug, net na de persvoorstelling van de Misses Globe Belgium finalisten, kreeg ik de aanvraag van Anneleen Viville of ik soms nog geen model kon gebruiken voor mijn kalender voor het kinderkankerfonds. Als finaliste Misses Globe Belgium wou ze een goed doel steunen en die kalender leek haar een leuke uitdaging. Van zo'n knappe jonge dame kon ik dit aanbod natuurlijk niet weigeren aangezien ze met haar schoonheid de kalender een meerwaarde zou geven. Ik wilde haar meteen op de cover. Eind volgende week staat ze dan ook voor de lens voor de kalendershoot en ze kreeg de eer van mij om de cheque mee te overhandigen.'
De opbrengst is dit jaar 1.600 euro. Vorig jaar was dit 1.250 euro en de kalenders werden dit jaar aan 6 euro verkocht, vorig jaar aan 7,50 euro. De nieuwe kalender wordt in beperkte oplage van 1.000 kalenders gedrukt en zal 6 euro kosten, verzendkosten inbegrepen. De eerste 250 personen die een kalender bestellen, krijgen gratis de kalender van de eerste editie erbij, die ze kunnen gebruiken als verjaardagskalender. De kalender kan al in voorverkoop besteld worden op het rekeningnummer 000-3429685-56 op naam van: Maenhout Rudi, Roze 187 te 9900 Eeklo
Naast het covermodel Misses Globe Belgium finaliste Anneleen Viville hebben Barbara Steeman (vriendin Xavier Malisse), Deborah Luka (Miss Knokke-Heist 2009), Kim Van Oncen, Isabelle Cornelis, Sofie Goerlandt (ere dame Miss Sports Belgium 2009) en Lesley-Ann Poppe (organisatrice Misses Globe Belgium) reeds bevestigd. Verder staan nog op het verlangenlijstje: Véronique De Kock, Zsofi Horvath, Tanja Dexters en Anneke Van Hooff .

14:12 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

dag Pol, ah de Knokse Miss zit er ook tussen! IK hoop dt er veel kalenders verkocht worden gezien het goede doel ervan!

Hoe een hond kan zorgen dat je geen post krijgt!!Is wel een idee om al die verkiezingsfolders niet te moeten bedelen!hahaha!

Gepost door: magda | 15-05-09

De commentaren zijn gesloten.