01-06-09

Suske en Wiske moeten het doen... verzamelen trendy maken...

Suske en Wiske
Suske en Wiske moeten postzegels verzamelen trendy maken

De Post wil met de nieuwe postzegels van Suske en Wiske een ware verzamelrage ontketenen bij jonge verzamelaars.

Suske en Wiske zijn al jaar en dag populair bij jong en oud. Door de postzegels met deze stripfiguren aantrekkelijker en hip te maken, hoopt De Post dat de verkoop van hun zegels bij het jeugdige publiek toeneemt. Met deze actie wil het ook hun graantje meepikken van het succes waar supermarkten zoals Delhaize en Carrefour met hun stickeracties nu al volop van genieten.

Vorig jaar hield de Post al eens een postzegelspaaractie. Toen stonden de smurfen in de spotlights. Met succes, want de Post ontving toen meer dan 55.000 verzamelkaarten, die volledig volgeplakt waren met de kleine blauwe mannetjes.

'Naar aanleiding van de eerste 3D-film van Suske en Wiske, organiseren we dit jaar dus opnieuw een grote spaaractie', vertelt de woordvoerder van de filatelie-afdeling van De Post. 'Het spaarprincipe is ongeveer hetzelfde. Verzamelaars mogen zowel afgestempelde als niet-gebruikte postzegels op hun kaart plakken. Vanaf vijf zegels krijgen ze een prijs, bijvoorbeeld een schrijfset. '

De Post brengt voor de fanatieke verzamelaar ook een speciale duozegel op de markt. Deze is iets langer dan de gewone postzegel en van betere kwaliteit. De spaarkaarten kan je nog tot 31 augustus binnenbrengen in postkantoren en postpunten.

12:15 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Wanneer komen de prijzen toe van de suske en wiske spaaractie . mijn kinderen spaarden voor het tekensetje en de strip .
Dank bij voorbaat voor uw antwoord.

Nancy

Gepost door: de caluwé nancy | 27-10-09

De commentaren zijn gesloten.