23-06-09

overval op postkantoor... in Wemmel

overval 5Twee mannen overvallen postkantoor in Wemmel

Twee gemaskerde en gewapende mannen hebben dinsdagvoormiddag het postkantoor in Wemmel overvallen. Dat meldt de lokale politie. De twee overvallers gingen er vandoor met de inhoud van de kassa's. Ze kregen geen toegang tot de brandkoffer van het kantoor. De omvang van de buit, is nog niet duidelijk, aldus de politie. De aanwezige personeelsleden bleven ongedeerd.

De twee daders, volledig in het zwart gekleed en met een donkere bivakmuts over het hoofd, betraden het postkantoor kort na 10.00 uur en bedreigden het aanwezige personeel met vuurwapens. Eén van de overvallers kreeg toegang tot het gedeelte achter de loketten en eiste daar het geld van de kassa's. Omdat het personeel niet onmiddellijk reageerde, graaide hij het zelf uit de geldlades.

De daders wilden ook nog het geld uit de brandkoffer maar die kon niet geopend worden. Ze gingen er dan maar vandoor in een donkerkleurige wagen, in de richting van Brussel.

De politie was kort nadien ter plaatse maar kon hen niet meer terugvinden. De personeelsleden in het postkantoor waren onder de indruk van de feiten maar iedereen bleef ongedeerd.

14:45 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.