29-07-09

Nordine kreeg vijf maanden... geen post...

nordine-kreeg-al-vijf-maanden-lang-geen-brieven_5_460x0Nordine kreeg al vijf maanden lang geen brieven

Nordine El Kebdani (36) uit Antwerpen kreeg vijf maanden geen post. Geen brieven, geen facturen en ook niet de uitslag van het examen waaraan hij deelnam.

Nordine El Kebdani, die in een flat aan de Cockerillkaai woont, had het eerst nog niet in de gaten. "Ik betaal de meeste rekeningen met de computer. En voor de rest krijg ik eigenlijk niet zoveel post."

Maar toen nam hij deel aan een examen voor cipier. "De resultaten zouden met de post worden opgestuurd, dus daar keek ik al weken naar uit."

Maar er kwam geen brief van de examencommissie. "Op een ochtend zag ik de postbode en vroeg ik of hij misschien mijn brief bij had. Al uw post moet ik meteen terugsturen naar de afzender", zei de postbode. "U bent geschrapt. Sinds februari al."

Vergissing

Nordine wist niet wat hij hoorde. "Waarschijnlijk is er een vergissing gebeurd. Want er zijn mensen in het gebouw verhuisd. Misschien heeft De Post onze namen verwisseld."

Nordine ging naar De Post en legde het probleem uit. Sindsdien weet de postbode hem weer wonen. Maar de problemen zijn niet opgelost. "Omdat ik geen facturen meer kreeg en dus ook niet betaalde, kwam de deurwaarder langs. Goed dat ik thuis was, want die man had een slotenmaker bij zich om de deur open te maken. Maar ik moet wel de deurwaarderskosten betalen. Door een fout van De Post."

Intussen is Nordine ook de job van zijn leven misgelopen, beweert hij. "Want dat ik ben geslaagd, daar twijfel ik niet aan. Maar de cipiers zijn al geselecteerd. Bedankt, De Post!"

21:07 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.