16-08-09

Het postpunt... in de frietzak...

frieten
Het postpunt in de frietzak

De Post heeft grootse plannen in België. Enerzijds moet het aantal postkantoren naar beneden en anderzijds moet het aantal postpunten naar boven. Een zeer goede beslissing van de Post als je het mij vraagt omdat het de klantvriendelijkheid alleen maar ten goede komt: betere bereikbaarheid, langere openingsuren, etc. Ik deel de mening van Test Aankoop dan ook niet wanneer ze in een recent onderzoek stellen dat de postpunten geen waardig alternatief zijn voor de postkantoren. Ik denk dat dergelijke zaken als klanttevredenheid zeer subjectief zijn.

Ik vraag me wel af op basis van welke criteria een winkel in aanmerking komt om omgetoverd te worden tot postpunt? In het Verenigd Koninkrijk fungeren de Britse Pubs bijvoorbeeld sindskort ook als postbus [
lees artikel]. Misschien moeten we binnen afzienbare tijd onze postpaketten en brieven gaan zoeken tussen de frikandellen en kroketten bij de Vlaamse frituur op de hoek.

Via deze
link een clip op Youtube waarbij de Franse Post reclame maakt voor haar diensten. Een oplossing die nog makkelijker is dan zich verplaatsen naar het dichtsbijzijnde postkantoor of postpunt: de zichzelfpostende laptop.

19:45 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.